Om BureauOversigten

BureauOversigten er et website der hjælper Danmarks erhvervsliv med at finde det helt rigtige bureau til deres opgaver ved at skabe et gennemsigtighed i markedet og gøre det nemt, med få klik at finde frem til den rigtige leverandør.

Vores Filosofi

Vores filosofi er at det er svært at skabe sig et overblik over markedet via Google, og at man tit ender med at udvælge bureauer ved at spørge sit netværk til råds. Problemet med at spørge netværket er at de højest sandsynligt ikke kan vurdere alle leverandørerne på markedet og at man derfor risikere at ende med ikke optimale valgmuligheder.

Antal Bureauer i Danmark

Ved at bruge BureauOversigten kan vi hjælpe med at give et mere komplet oveblik over danske reklamebureauer, webbureauer, eventbureauer, pr-bureauer osv. Dermed gøre det nemmere at udvælge de bureauer som man vil have til at give et bud på opgaven.

Vi arbejder på at skabe et komplet billede af bureauer i Danmark, med alle de relevante data som gør det nemt at vurdere om et bureau kunne være en god leverandør.

Beta version

Vi et stadig i beta version, hvilket betyder at vores liste af bureauer er ikke komplet og kun indeholder et få antal som vi bruger til at teste med. Da vores website stadig er under udvikling, kan der opstå fejl og problemer på sitet - men vi arbejder på højtryk for at udbedre eventuelle fejl og mangler.

Skulle du have lyst til at blive informeret når vi er færdige med beta versionen, så anbefaler vi at du tilmelder dig vores nyhedsbrev, eller følge med på vores udviklingsblog.

 

Hvis du har spørgsmål eller kommentarer, er du velkommen til at skrive til support@bureauoversigten.dk


All rettigheder er reserveret 2019. Vi tager forbehold for skrivefejl og gør opmærksom på at søgeresultaterne og informationen der fremgår på BureauOversigten er ikke konstant opdateret, og kan derfor være forældet. Hvis man finder information som ikke er korrekt om et bureau kan man klikke på tandhjulet over søgeresultatet og rapportere problemet. Vi tager ikke ansvar for validiteten af informationen og søgeresultaterne, som derfor kun skal bruges som inspiration i søgningen efter en leverandør. BureauOversigten og holdet bag, kan på ingen måde holdes ansvarlig for nogen form for tabt fortjeneste på enten bureau eller kunde siden, i forbindelse med informationen der fremgår på siden.