Pandi Web

København
Størrelse: 11-25
Hos Pandi Web er vi specialister i den digitale verden. Vi hjælper primært med websites, integrationer og komplekse systemer. Vi leverer professionelle og skræddersyede webløsninger, som passer præcis til dit behov. Vi kan hjælpe fra start til slut med design og udvikling. Vi sidder i Vanløse og tilrettelægger forløbet specifikt til jeres behov.

Integrationer:
I 2016 udviklede og lancerede vi Pairy.dk, som vi stadig ejer og driver i dag. Pairy er en integrationsplatform mellem webshops og regnskabsprogrammer. Vores arbejde med Pairy gør, at vi er blandt de bedste i Danmark til at udvikle integrationer, som optimerer forretningsgangene i jeres virksomhed. Vi har både en standardløsning, der er henvendt de mindre webshops på mindre regnskabsprogrammer (Billy, Dinero og e-conomic), men vi skræddersyer også integrationer til bl.a. Business Central og Navision.

3D konfigurator:
I 2021 lancerede vi i samarbejde med Muuto deres Product Planner. En 3D-møbelkonfigurator. Efterfølgende gik vi i gang med at udvikle vores egen platform til netop det. Vi har nu etableret en 3D konfigurator platform, som kan skræddersyes til de enkelte firmaers produktserier, looks og meget mere.

Teknisk samarbejdspartner til kreative bureauer:
Vi indgår ofte i samarbejder med kreative bureauer, hvor vi står for den tekniske del af opgaven. Det betyder også, at vi er vant til de processer der skal indgå i sådan en konstellation og er med til at sikre en god overlevering.

Cases:
Muuto – Møbelkonfigurator: https://pandiweb.dk/portfolio/muuto-product-planner/
Louisiana Webshop: https://pandiweb.dk/portfolio/louisiana-design-butik/
Four Design Website: https://pandiweb.dk/portfolio/four-design/


Cases:

Kunder: PlanBørnefonden, Nationalmuseet, Muuto, Marathon Sport

All rettigheder er reserveret 2019. Vi tager forbehold for skrivefejl og gør opmærksom på at søgeresultaterne og informationen der fremgår på BureauOversigten er ikke konstant opdateret, og kan derfor være forældet. Hvis man finder information som ikke er korrekt om et bureau kan man klikke på tandhjulet over søgeresultatet og rapportere problemet. Vi tager ikke ansvar for validiteten af informationen og søgeresultaterne, som derfor kun skal bruges som inspiration i søgningen efter en leverandør. BureauOversigten og holdet bag, kan på ingen måde holdes ansvarlig for nogen form for tabt fortjeneste på enten bureau eller kunde siden, i forbindelse med informationen der fremgår på siden.